Horeca barkrukken, nog even blijven hangen

U wilt dat uw bezoekers heerlijk zitten aan de bar. Des te langer blijven ze bij u. Een goede horeca barkruk is in dat geval onontbeerlijk. Amedi Totaalinrichting heeft zijn assortiment horeca barkrukken daarom op enkele specifieke kenmerken geselecteerd. De juiste hoogte, een goede zit en een fraai design; samen dragen zij eraan bij dat iedereen heerlijk zit.

Advies op maat

Bij Amedi Totaalinrichting hebben we vele jaren ervaring met het inrichten van horecagelegenheden. Wij kunnen u daardoor niet alleen van de beste producten, maar ook van deskundig advies voorzien. Welke horeca barkrukken passen er bijvoorbeeld goed bij uw interieur en welke andere mogelijkheden zijn er om uw zaak net dat beetje meer te geven? Ga in gesprek met een van onze medewerkers en u weet het direct.

Uniek in zijn soort

Het assortiment horeca meubilair is breed en voorziet iedereen van een perfecte horeca barkruk of tafel. Wenst u enkele aanpassingen aan bestaande meubels of wilt u een geheel nieuw ontwerp van een horeca barkruk? Amedi Totaalinrichting beschikt over een eigen fabriek in Italië en kan u mede hierdoor ook van dienst zijn met horeca meubilair op maat.