Vintage barkrukken, vele modellen

Wie op zoek is naar vintage barkrukken slaagt zeker bij Amedi Totaalinrichting. Wij hebben de perfecte barkrukken om uw vintage inrichting compleet maken. Ter aanvulling hierop hebben we ook schitterende vintage tafels, stoelen en prachtige verlichting in ons assortiment opgenomen.

De sfeer zegt genoeg

Amedi Totaalinrichting houdt zich al jaren bezig met de inrichting van horecagelegenheden. Wij hebben alles in huis om uw inrichting de sfeer mee te geven die u wenst. Een bruine kroeg, een chic hotel of een speciaal restaurant? Wij voorzien u graag van advies en helpen u aan passend meubilair en verlichting. Onze vintage barkrukken zijn een mooi voorbeeld van wat wij zoal in huis hebben. Meubels met de kwaliteit en degelijk van nu en de look van vroeger.

Inzet van specialisten

Wilt u graag advies over hoe u uw inrichting de juiste sfeer kunt geven? Of hoe u de vintage barkrukken het best kunt combineren? Bij Amedi Totaalinrichting voorzien we u niet alleen van de juiste meubels, wij voorzien u ook van advies op maat. Vraag naar de mogelijkheden van onder meer vintage barkrukken.