Hoogwaardig horeca meubilair

Goed en degelijk horeca meubilair dat er bovendien ook nog eens prachtig uitziet? Bij Amedi Totaalinrichting heeft u keus uit een breed assortiment en hebben we passend meubilair voor elke horeca instelling. Van stoelen en tafels, tot banken, kasten en bedden.

De aanpak van specialisten

Het juiste interieur kan ervoor zorgen dat uw klandizie omhoog gaat. Het juiste horeca meubilair kan er namelijk met een passende inrichting voor zorgen dat uw zaak een bepaalde sfeer uitademt die bezoekers bevalt. Amedi Totaalinrichting weet hier alles van. Wij zijn namelijk de specialist op het gebied van horeca inrichting. Al vele jaren helpen wij diverse horecagelegenheden naar volle tevredenheid met de inrichting.

Horeca meubilair op maat

Ons horecameubilair kent de hoogste kwaliteit, omdat wij het deels in eigen beheer ontwikkelen . Ook maatwerk behoort hierdoor tot de mogelijkheden. Benieuwd wat Amedi Totaalinrichting voor u kan betekenen? Wij geven graag deskundig advies.

 

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in in een interieurconcept op maat? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0546-826701, te mailen naar info@amedi.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.