Ledstraler van hoogwaardige kwaliteit

U wilt uw terras verlichten met een ledstraler, maar weet niet waar u de beste kunt vinden? Bij Amedi Totaalinrichting hebben we ledstralers van hoogwaardige kwaliteit. Ze kennen een lange levensduur en worden bovendien niet heet. Dit in tegenstelling tot een halogeenlamp. Dat een ledstraler daarnaast ook weinig energie verbruikt, is voor u als ondernemer vast ook geen nadeel.

Wat wij bieden

De ledstraler van 40W uit het assortiment geeft een licht van 89-90 L/M, de straler van 20W geeft een licht van 100-110 L/M en is kantelbaar. Hierdoor kunt u het LED licht verschillende kanten op laten schijnen. Dat LED steeds populairder wordt, merken we bij Amedi Totaalinrichting ook. We hebben het assortiment LED daarom verder uitgebreid en bieden naast ledstralers daarom ook LED panelen, LED plafonnieres en LED hanglampen aan.

Alles wat u zoekt

Ons uitgebreide assortiment LED verlichting weerhoudt ons er niet van ook andere vormen van verlichting aan te bieden. Bij Amedi Totaalinrichting kunt u namelijk voor uw complete horeca inrichting terecht. Van meubilair en vloeren tot verlichting en decoratie, van halogeen hanglampen tot hoogwaardige ledstralers.