Borstelmatten in alle maten en uitvoeringen

Als expert in het inrichten van horecagelegenheden, mogen de borstelmatten natuurlijk niet ontbreken in ons aanbod. Ze zorgen voor een schonere inloop én maken de entree origineler. Een borstelmat is leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen en kan worden voorzien van uw eigen logo. Zo bent u van buitenaf nog beter herkenbaar.

Vuil en viezigheid buiten houden

Borstelmatten van Amedi Totaalinrichting zijn van hoogwaardige kwaliteit en verwijderen het grove vuil van schoenen. Ze zijn bestand tegen weer en wind en vragen nagenoeg geen onderhoud. Een borstelmat kan bovendien goed gecombineerd worden met een schoonloopmat binnen. Deze neemt na verwijderen van het grove vuil, resterend vocht en viezigheid op. Wij van Amedi Totaalinrichting zijn experts op het gebied van horeca inrichting. We begrijpen daarom goed dat u uw hotel, café of restaurant zo veel mogelijk vrij wilt houden van vuil en viezigheid. Met een borstelmat kan dat.

Hoogwaardig maatwerk

Uw borstelmat wordt op maat gemaakt. Zeker wanneer wij uw mat voorzien van uw logo, is maatwerk noodzakelijk. In alle gevallen hebben de borstelmatten overeenkomsten met de rest van onze producten. Kwaliteit en degelijkheid zijn van groot belang. En dat merkt u!