Projectinrichting

advies-ontwerp- realisatie-service

Projectinrichting Horeca

Bent u op zoek naar een projectinrichter voor uw Horeca bedrijf , dan kunt U bij Amedi Hospitality Design terecht voor advies, een ontwerp op maat ofwel de gehele ontzorging binnen dit proces. Met ons team zullen wij een sfeer creëren waarin uw gasten zich thuis zullen voelen en een fijne beleving zullen ervaren.

Schitterende projectinrichting die een unieke sfeer uitademt en uw bedrijf net dat beetje meer geeft? Amedi Hospitality Design beschikt over jarenlange ervaring plus een uitgebreid assortiment.  Onze specialistische kennis zetten wij graag in om uw een projectinrichting naar wens te leveren.

Aan de slag 

Amedi Hospitality Design is al jarenlang een expert op het gebied van projectinrichting. Wij hebben een ruim aanbod in meubilair, tafels, stoelen, verlichting en buitenmeubilair. Ook kunnen wij desgewenst producten op maat leveren.   Mensen komen nu eenmaal graag in een etablissement dat sfeer uitstraalt. Met de hulp van Amedi Hospitality Design gaat dat zeker lukken! Voor ons is geen enkel project hetzelfde en graag zetten wij ons in voor u en uw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek over uw inrichting.

Gerealiseerde projecten