Schitterende hotelinrichting!

Waarom zouden mensen kiezen voor uw hotel? Een fraaie hotelinrichting helpt daar zeker bij. Uitstraling en sfeer spelen namelijk ook in de hotelwereld een belangrijke rol. Amedi Totaalinrichting kan u helpen uw hotel optimaal in te richten. Met het juiste meubilair, de juiste verlichting en de mooiste decoratie. Wij bieden een breed aanbod aan producten die u helpen aan een hotelinrichting naar wens. Kijk gerust nog even verder.

Dit is Amedi

Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van inrichting van hotelinrichting. Hierdoor weten wij exact wat qua inrichting wel en niet werkt in de hotelwereld. Graag helpen wij ook u aan een schitterende inrichting van uw hotel. En omdat het ontwerp- en ontwikkelingsproces in onze eigen handen is, weten wij zeker dat we kwaliteit en vakmanschap leveren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? In onze showroom in Almelo kunt u ons aanbod hotelinrichting op uw gemak bekijken. Daarnaast kunnen wij u voorzien van advies op maat, zodat uw hotelinrichting geheel aan uw wensen voldoet.

Dé specialist in maatwerk
Ruim assortiment aan verlichting
Meubelen met eigen ontwerp mogelijk