Passende hotelkamer inrichting

De keuze voor een hotel is niet alleen afhankelijk van de locatie en voorzieningen. Ook de hotelkamer inrichting is van groot belang. Een schone en prettige hotelkamer voorzien van een mooi bed en fraaie meubels, spreekt meer tot de verbeelding dan een hotelkamer met een inrichting die gedateerd en beschadigd is. Amedi Totaalinrichting voorziet u graag van deskundig advies en helpt u met een inrichting die voldoet aan uw wensen.

Dit bent u!

Iedere hotelkamer is anders. Door de inrichting onderscheidt u zich van concurrenten. Wij helpen u daarom graag aan een prachtige en praktische hotelkamer inrichting die voldoet aan al uw wensen. Hiervoor heeft u de keus uit ons ruime assortiment. Wij hebben van alles van modern tot klassiek. Mocht u toch liever iets anders willen, dan zijn wij ook in staat meubels op maat te maken.  Met onze meubels, verlichting, vloeren en decoratie, wordt iedere hotelkamer inrichting uniek.

Amedi Totaalinrichting heeft zijn sporen verdiend in de inrichting van verschillende horecagelegenheden. Ook u zijn we graag van dienst!

Dé specialist in maatwerk
Ruim assortiment aan verlichting
Meubelen met eigen ontwerp mogelijk