Stoelen

Wanneer u nieuwe stoelen zoekt voor uw horeca gelegenheid, staat Amedi BV voor u klaar. Wij zijn een expert in horeca inrichting en hebben een groot assortiment stoelen ter beschikking. Bij ons vindt u altijd vindt wat u nodig heeft.

Uw stijl in stoelen
U wilt met uw horeca gelegenheid iets uitstralen. Wij begrijpen dat. In een bruin café plaatst u waarschijnlijk geen tafels en stoelen met strakke lijnen en een modern uiterlijk. Amedi BV houdt zich al lange tijd bezig met de inrichting van zeer diverse ruimtes en weet daardoor ook veel van stoelen. Wij zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en spelen hierop in. In onze eigen fabriek in Italië ontwerpen we meubels en verlichting die aan deze trends voldoen.

Dat zit wel goed
Met stoelen van Amedi BV weet u zeker dat u goed zit. Daarnaast kunt u met het meubilair ook een prima indruk achterlaten bij uw bezoekers. Kunt u echter zelf niet tot een beslissing komen? Ons deskundig team helpt u graag. Wij kunnen leunen op jarenlange ervaring en een schat aan kennis.

Vintage stoelen

Stoelen zonder armleuning

Stoelen zorg

Moderne stoelen

Stoelen met armleuning

Horeca stoelen

Eetkamerstoelen