Persoonlijke verlichtingsgroothandel

Wij zijn een groothandel en wij zijn persoonlijk. Wij zijn van mening dat dit zeer goed te combineren is. Dus als u op zoek bent naar een goede verlichtingsgroothandel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen bovendien niet alleen voor sfeerverlichting, wij verlichten ook graag uw zorgen. Door uw verlichtingsprobleem aan ons uit te besteden, heeft u een zorg minder. En daarom zijn onze klanten zo tevreden met ons als verlichtingsgroothandel.

Wie is deze verlichtingsgroothandel?
Wij zijn Amedi BV, een bedrijf gespecialiseerd in inrichten en verlichten. Met onze persoonlijke aandacht voor klanten zijn we groot geworden. Inmiddels zijn wij een erkende verlichtingsgroothandel, maar de persoonlijke aandacht is gebleven. Zo is het bij ons mogelijk om aanpassingen te doen aan het product, zodat de verlichting precies aan uw eisen voldoet. Deze verlichtingsgroothandel gaat voor kwaliteit en tevredenheid en biedt u:

  • Een breed assortiment verlichting
  • Persoonlijk advies
  • Eigen ontwerp en productie

U kunt voor al uw vraagstukken wat betreft verlichting in onze verlichtingsgroothandel terecht. Voor elk probleem hebben wij een oplossing.

 

Bekijk ons assortiment

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0546-826701, te mailen naar info@amedi.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.