Horeca stoelen in alle soorten en maten

Amedi Hospitality Design doet zijn naam eer aan en heeft alles in huis voor een complete inrichting van uw horecagelegenheid. Stoelen, tafels, verlichting en meer. Wij hebben het voor u. Omdat alles met de grootste zorg is geselecteerd, weet u bovendien altijd dat u kwaliteit ontvangt. Een horeca stoel van Amedi Hospitality Design zit lekker en ziet er ook nog eens prachtig uit.

Verscheidenheid in stijlen

Wij begrijpen dat niet iedere horecagelegenheid hetzelfde is ingericht. U wilt zich immers van de concurrent onderscheiden. De horeca stoelen in ons assortiment zijn daarom ook zeer divers. Niet alleen in kleur en maat, maar ook de stijl speelt een belangrijke rol. Kiest u voor modern of is klassiek toch meer uw ding? Wat u ook kiest, bij Amedi Hospitality Design hebben we altijd de juiste horeca stoel. Wij bieden u horeca stoelen met of zonder leuning, echte eetstoelen of loungestoelen en heel veel meer. Bij ons slaagt u altijd.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in in een interieurconcept op maat? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0546-826701, te mailen naar info@amedi.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.