Totaalinrichting : Advies-Ontwerp-Uitvoering-Service

Advies nodig bij de totaalinrichting van uw organisatie? Dan bent u nu aan het juiste adres. Bij Amedi Hospitality Design staan wij voor u klaar , we hebben een ruime kennis en ervaring om u goed te kunnen adviseren. Met onze collectie meubilair, verlichting en vloeren, zowel voor binnen, als buiten  zorgen wij voor een totaalinrichting die voldoet aan al uw wensen. Zelfs maatwerk is mogelijk.          Amedi Hospitality Design is er voor u !

Ontwerp

Op basis van uw wensen maken wij een interieur ontwerp, zodat u een idee krijgt van de in te richten ruimten, de producten,kleuren en sfeer. Hiervoor hebben wij een breed assortiment producten tot onze beschikking, maar het kan natuurlijk zo zijn dat een product niet helemaal aan uw wensen voldoet. In dat geval kunnen we kleine aanpassingen verrichten of, als u dat liever heeft, een nieuw product ontwerpen en ontwikkelen.  In dat geval kan de totaal inrichting van uw organisatie naar wens worden uitgevoerd en uitstralen wat u wilt.

Uitvoering

Na het contact met onze verkoop adviseur maken wij een passende offerte en of een ontwerp. Hierna wordt het e.a doorgesproken en na akkoord gaat de opdracht in bestelling.Onze verkoop adviseur houdt contact met u over de uitvoering en plaatsing van de opdracht.

Service

Het bestelde meubilair wordt bij u op locatie geleverd en i.o. ook geplaatst. Onze verkoop adviseur zal met u de oplevering doorspreken.

Voor meer informatie kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen.