Over ons

Amedi hospitality design
Contact opnemen

Amedi, inspirerend in interieurconcepten

“Dit is precies de stijl en sfeer waar we naar op zoek waren”. Een reactie die we graag horen bij de oplevering van een project. Tevreden klanten, dat is waar we ons al ruim 25 jaar voor inzetten. Gelukkig is het niet altijd noodzakelijk om een complete interieurmetamorfose toe te passen om de juiste stijl in een bedrijf te realiseren. Kleine aanpassingen zoals verlichting op maat, het aanbrengen van wanddecoratie, een mooie nieuwe tafel of nieuwe stoelen kunnen uw interieur al flink opfrissen. Kom eens inspiratie opdoen in onze grote showroom te Almelo.

Sterk in totaalconcepten

Het leveren van totaalconcepten is één van onze sterke punten. Heeft u alleen een idee of weet u precies wat u wilt? In beide gevallen kunt u bij ons terecht. Al dan niet in samenwerking met een interieur- of binnenhuisarchitect maken we een ontwerp. Uw wensen en behoeften staan hierbij centraal en aan alle aspecten op het gebied van interieur wordt gedacht. Vloer, meubilair, wand- en raamdecoratie en verlichting. We nemen de zorg compleet uit handen en zorgen dat op tijd en binnen budget uw interieur naar wens wordt opgeleverd.

Meer stijl en sfeer met verlichting op maat

Uw interieur kan nog zo mooi zijn, maar de juiste sfeer ontstaat pas met verlichting waarover goed is nagedacht. Denkt u bijvoorbeeld aan basisverlichting, het uitlichten van mooie interieurelementen of sfeerverlichting op de juiste plaats. Verder is de stijl van de lamp zelf ook zeer bepalend voor de sfeer en stijl. Past strak en modern het best bij uw bedrijf of juist klassiek romantisch. We helpen en inspireren u graag bij het maken van uw keuze.

Maatwerk

Tafels kunnen op gewenste maat en kleur geleverd worden.

Banken en stoelen met eigen ontwerp of maat worden op bestelling gemaakt. De levertijd hiervan is 4 – 5 weken.

Dé specialist in maatwerk
Ruim assortiment aan verlichting
Meubelen met eigen ontwerp mogelijk

Leveringsvoorwaarden

  • Zendingen binnen Nederland zijn franco vanaf 1500,- euro, netto exclusief BTW.
  • Indien het orderbedrag niet franco is, komen bij verzending van de goederen verzendkosten.
  • Deze verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal pakketten en de grootte van de pakketten.
  • Deze kosten kunnen wij aan u doorgeven.

Indien een zending niet franco is en de goederen op een pallet moeten worden verstuurd in geval van breekbaarheid, dan zijn de pallet kosten opvraagbaar. Voor zendingen buiten Nederland gelden andere condities, deze kunt u bij ons opvragen.

De goederen die u heeft besteld kunt u ook afhalen bij ons magazijn. U dient dan wel aan ons door te geven wanneer u de goederen komt ophalen, zodat wij uw bestelling voor u klaar kunnen zetten.

(Deze leveringsvoorwaarden zijn niet van toepassing op meubilair. Voor meubilair geldt: Prijzen af magazijn!)

Op al onze leveringen gelden de leveringsvoorwaarden van Amedi Horeca Projectinrichters bv