inbouw LED verlichting, engergiebesparend

Het juiste licht doet een boel. De LED verlichting uit ons assortiment geven voldoende licht, maar kennen een zeer laag energieverbruik. Dankzij de mogelijkheid om ze in te bouwen zitten de LED downlighters ook nooit in de weg. Ze worden veelvuldig toegepast in ruimtes waar geen ruimte is voor hanglampen, zoals bijvoorbeeld het toilet, de entree of de gang.

Onze mogelijkheden

LED downlighters van Amedi Hospitality Design zijn verkrijgbaar in verschillende wattages. Ze geven een licht van diverse LM/W en kennen een lange levensduur. De LED downlighters zijn slechts een klein onderdeel van de door ons aangeboden LED verlichting en kunnen perfect met andere modellen gecombineerd worden. Naast LED inbouw verlichting leveren wij ook diverse andere vormen van verlichting. Wanneer een en ander wordt gecombineerd met een passend interieur ontstaat een unieke sfeer.

De hulp van specialisten

Een unieke sfeer, wie wil dat nou niet? Met onze LED downlighters en de vele andere producten is het heel goed mogelijk een eigen sfeer te creëren. Heeft u daar liever wat advies bij? Amedi Hospitality Design helpt u graag. Neem contact met ons op.