Prachtige PVC vloeren

Een vloer met de uitstraling van een houten vloer en het gemak van kunststof? De PVC vloeren van Amedi Totaalinrichting bieden gemak en design ineen. Door de stroken in verschillende breedtes, die ook leverbaar zijn met een v-groef, lijkt het of uw horecagelegenheid voorzien is van een houten vloer. Dat u de PVC vloer eenvoudig afneemt met een doek en een vloer heeft die niet werkt of die minder krasgevoelig is, zijn bijkomende voordelen.

Nog meer voordeel

Als expert in horeca inrichting weten we als geen ander hoe lastig het is een juiste vloer te kiezen. Hout heeft een schitterende uitstraling, maar is inderdaad krasgevoelig. De laatste jaren zijn PVC vloeren erg in opkomst. De realistische uitstraling, de duurzaamheid en het feit dat ze geschikt zijn voor vloerverwarming, draagt hier zeker aan bij. Een ander groot voordeel van PVC vloeren met een houten uitstraling is dat ze met vele soorten inrichting te combineren zijn. Modern of klassiek, strak of juist niet. Een PVC vloer met houten uitstraling past overal.

Amedi Totaalinrichting adviseert u graag. Zowel over uw PVC vloer als de inrichting. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Laminaat