Prachtige Ambiant PVC vloeren

Een vloer met de uitstraling van een houten vloer en het gemak van kunststof? De Ambiant collectie  PVC vloeren van Amedi Hospitality Design  bieden gemak en design ineen. Door de stroken in verschillende breedtes, die ook leverbaar zijn met een v-groef, lijkt het of uw horecagelegenheid voorzien is van een houten vloer. Dat u de PVC vloer eenvoudig afneemt met een doek en een vloer heeft die niet werkt of die minder krasgevoelig is, zijn bijkomende voordelen.

Nog meer voordeel

Als expert in horeca inrichting weten we als geen ander hoe lastig het is een juiste vloer te kiezen. Hout heeft een schitterende uitstraling, maar is inderdaad krasgevoelig. De laatste jaren zijn worden PVC vloeren erg vaak toegepast.. De realistische uitstraling, de duurzaamheid en het feit dat ze geschikt zijn voor vloerverwarming, draagt hier zeker aan bij. Een ander groot voordeel van PVC vloeren met een houten uitstraling is dat ze met vele soorten inrichting te combineren zijn. Modern of klassiek, strak of juist niet. Een PVC vloer met houten uitstraling past overal.

Amedi Hospitality Design  adviseert u graag. Zowel over uw PVC vloer als de inrichting. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Ambiant Laminaat

Onze Ambiant Laminaat collectie  is er in veel verschillende soorten, kleuren, maten en uitstralingen.

De vloer is voorzien van een klikverbinding, waardoor het leggen van het laminaat eenvoudig is.

Laminaat heeft veel voordelen: ze zijn erg onderhoudsvriendelijk, sterk, snel te plaatsen, nauwelijks te onderscheiden van een houten vloer en geschikt voor bijna iedere ruimte.

Tegenwoordig is veel laminaat geschikt voor vochtige ruimtes, waardoor het ook goed toepasbaar is in de keuken.

 

Matten

BORSTELMATTEN EN ENTREEMATTEN IN ALLE MATEN EN UITVOERINGEN

Als expert in het inrichten van horecagelegenheden, mogen de borstelmatten en entreematten natuurlijk niet ontbreken in ons aanbod. Ze zorgen voor een schonere inloop én maken de entree origineler. Een borstelmat is leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen en kan worden voorzien van uw eigen logo. Zo bent u van buitenaf nog beter herkenbaar.

De entreematten zijn verkrijgbaar in droogloopmatten/schoonloopmatten/schraapmatten.

VUIL EN VIEZIGHEID BUITEN HOUDEN

Borstelmatten van Amedi Hospitality Design zijn van hoogwaardige kwaliteit en verwijderen het grove vuil van schoenen. Ze zijn bestand tegen weer en wind en vragen nagenoeg geen onderhoud. Een borstelmat kan bovendien goed gecombineerd worden met een schoonloopmat binnen. Deze neemt na verwijderen van het grove vuil, resterend vocht en viezigheid op. Wij van Amedi Hospitality Design zijn experts op het gebied van horeca inrichting. We begrijpen daarom goed dat u uw hotel, café of restaurant zo veel mogelijk vrij wilt houden van vuil en viezigheid. Met een borstelmat kan dat.

HOOGWAARDIG MAATWERK

Uw borstelmat wordt op maat gemaakt. Zeker wanneer wij uw mat voorzien van uw logo, is maatwerk noodzakelijk. In alle gevallen hebben de borstelmatten overeenkomsten met de rest van onze producten. Kwaliteit en degelijkheid zijn van groot belang. En dat merkt u!

 

 

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in in een interieurconcept op maat? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0546-826701, te mailen naar info@amedi.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.